به گزارش نبض بورس، وی ادامه داد: هر سه ردیف منابع حاصل از صادرات فرآوردههای نفتی، فروش داخلی گازطبیعی و فروش داخلی فرآوردههای نفتی در جدول منابعنوشته خواهد شد و در سرجمع منابع واگذاری دارایی هایسرمایهای منظور خواهد شد. و احکام متناظر آن نیز در تبصره ۴ لایحه بودجه درج شده است.
سخنگوی ستاد بودجه سازمان برنامه و بودجه با بیان اینکه اساساً بودجه و نظام بودجه ریزی محل تعیین قیمت بنزین نیست، گفت: تعیین قیمت فرآوردههای نفتی نیازمند تصمیم گیری در سطح کلان مدیریت کشور است و برای تعیین و اصلاح قیمت آن باید گفتگوهای لازم در سطوح مختلف انجام و با وفاق عمومی شکل بگیرد.
وی تاکید کرد: سیاست سازمان برنامه و بودجه این است که هر اصلاحی در این خصوص باید با وفاق جمعی انجام شود و بودجه پیشنهادی دولت از هر تغییر ناگهانی و تصمیم شوک آور به سایر بازارها اجتناب کرده است.
خانلو با تاکید بر اینکه سیاست سازمان در بودجهریزی، حرکت به سمت ثبات اقتصادی و ثبات مالی است به هیچ وجه قصد انحراف از این مسیر نداریم، افزود: کاملا معتقدیم و توصیه داریم هر تصمیمی در این خصوص باید به صورت تدریجی به میزان تورم و در محدوده سهمیه باشد. وی گفت: تعیین نرخ بنزین در اختیارات بودجه و سازمان برنامه نیست.
سخنگوی ستاد بودجه سازمان برنامه و بودجه اظهار داشت: هر تصمیمی که با وفاق ملی و باآگاهی بخشی عمومی گرفته شود، آثار آن در سال اجرا در بودجه منعکس خواهد شد درباره سیاست ارزی هم همین اتفاق میافتد و بودجه جولانگاه تعیین سیاستهای ارزی و تعیین نرخ بنزین نیست.
وی با اشاره به اعلام نرخ ٨ هزار تومانی از سوی رییس جمهوری تاکید کرد: اگر رییس جمهور محترم در زمان ارایه بودجه به مجلس درباره نرخ ٨ هزار تومانی صحبت کردند به معنای اعمال این نرخ در بودجه نیست. منظور از اعلام قیمت ٨ هزار تومانی این بود که اگر قیمت نفت را هم در نظر نگیریم و تنها هزینه فرآوری نفت به بنزین و هزینههای پخش و توزیع تا رسیدن به دست مصرفکننده محاسبه کنیم قیمت بنزین در هر لیتر به ٨ هزار تومان است. در واقع قصد رییس جمهور بیان فاصله معنا دار قیمت واقعی بنزین و قیمت فروش فعلی بود نه به این معنا که بودجه ١۴٠۴ با لحاظ بنزین ٨ هزار تومانی بسته شدهاست. | خبرگزاری ایران جیب
نبضبورس