کاهش تقاضای جهانی دامن چهارمین اقتصاد بزرگ آسیا را گرفت

به گزارش نبض بورس، داده‌های رسمی نشان داد، محموله‌های خروجی از چهارمین اقتصاد بزرگ آسیا ۴.۶ درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافت و به ۵۷.۵۲ میلیارد دلار رسید که در مقایسه با افزایش ۷.۵ درصدی ماه قبل و کاهش برای سومین ماه بود. نظرسنجی رویترز از اقتصاددانان حاکی از رشد ۶.۹ درصدی بود.

این سیزدهمین ماه متوالی بود که صادرات، رشد سالانه داشت، هرچند که کمترین افزایش از ماه مارس بود. به طور متوسط ‌ صادرات در هر روز کاری، ۰.۲ درصد کاهش داشت که اولین کاهش از سپتامبر ۲۰۲۳ است. داده‌های تجاری با نظرسنجی‌ مطابقت دارد که نشان می‌دهد فعالیت کارخانه‌های کره جنوبی در ماه اکتبر، برای دومین ماه، کاهش یافته و تولید بیشترین کاهش را در ۱۶ ماه گذشته داشته است.

اقتصاد متکی به تجارت علیرغم نشانه‌هایی از بهبود در هزینه‌های مصرف کننده، به سختی در سه ماهه سوم رشد کرد، زیرا صادرات ضعیف شد و شانس محرک‌های بیشتر برای حمایت از رشد را افزایش داد. صادرات نیمه هادی‌ها در ماه اکتبر با ۴۰.۳ درصد افزایش به ۱۲.۵ میلیارد دلار رسید که کمتر از بالاترین رکورد تاریخی ۱۳.۶ میلیارد دلار در سپتامبر بود. فروش خودرو ۵.۵ درصد افزایش یافت.

محموله‌ها به چین ۱۰.۹ درصد افزایش یافت و به ۱۲.۲ میلیارد دلار به بالاترین سطح در ۲۵ ماه گذشته رسید و نسبت به ایالات‌متحده و اتحادیه اروپا به ترتیب ۳.۴ درصد و ۵.۷ درصد افزایش یافته است. واردات پس از افزایش ۲.۲ درصدی در ماه سپتامبر، ۱.۷ درصد افزایش یافت و به ۵۴.۳۵ میلیارد دلار در اکتبر رسید که ضعیف تر از رشد ۲ درصدی انتظار اقتصاددانان بود.

طبق گزارش رویترز، این کشور مازاد تجاری ماهانه ۳.۱۷ میلیارد دلاری داشت که کمتر از ۶.۶۶ میلیارد دلار در ماه قبل بود. | خبرگزاری ایسنا


نبض‌بورس