به گزارش نبض بورس، طبق اطلاعیه منتشر شده توسط فرابورس ایران شرکت تولیدی کوچین (سهامی عام) با نماد «کوچین» و شرکت معدنکاران نسوز با نماد “کانسار” در فهرست نرخ‌های فرابورس ایران درج گردیدند تا آماده عرضه اولیه شوند. با این دو نماد بیشتر آشنا شوید.

درج شرکت تولیدی کوچین با نماد کوچین

بنا بر اطلاعیه فرابورس ایران، شرکت تولیدی کوچین (سهامی عام) با نماد «کوچین» پس از احراز کلیه شرایط پذیرش از تاریخ ۱۴۰۳.۰۶.۲۸ بعنوان سیصد و سی و دومین نماد معاملاتی (دویست و بیست و دومین شرکت در بازار دوم)، در فهرست نرخ‌های فرابورس ایران درج گردید.

معرفی شرکت 

شرکت تولیدی کوچین ۲۴ آذر سال ۸۴ تاسیس و در اداره ثبت شرکت‌ها و مالکیت صنعتی آمل به ثبت رسید. ۲۱ دی سال ۸۷ طبق صورت جلسه مجمع فوق العاده محل شرکت از آمل به محمودآباد منتقل و در اداره ثبت شرکت‌ها و مالکیت صنعتی محمودآباد ثبت شد. سال مالی شرکت هم از ۳۱ شهریور به ۱۰ دی تغییر یافت.

موضوع فعالیت شرکت

موضوع فعالیت اصلی شرکت شامل تولید و توزیع انواع سس‌های غذایی و لواشک و ترشیجات و شوریجات و حضور در مناقصات و مزایده‌های دولتی و خصوصی و اخذ وام و اعتبار از بانک‌های داخلی و خارجی است.

میزان سرمایه کوچین

سرمایه شرکت با ۲۸۲ نیروی انسانی در بدو تاسیس یک میلیارد تومان بوده که طی ۹ مرحله افزایش سرمایه به ۲۰۰ میلیارد تومان رسیده است.

سهامداران عمده کوچین

سهامداران عمده این شرکت خانواده سلیمانی هستند که در صنعت غذایی دارای کارخانجات بسیاری از جمله سولیکوکاله می‌شود. این شرکت اکنون محصولات را تحت دو برند کاله و کوچین تولید می‌کند.

امیر اسماعیل و امیرحسین سلیمانی هر کدام با ۳۶ درصد، رمضان و بهمن سلیمانی هر کدام با ۹ درصد و سایر سهامداران ۱۰ درصد مالکیت این شرکت را در اختیار دارند.

زیرمجموعه‌های کوچین

برند‌های کاله و ماک متعلق به شرکت سولیکو کاله و برند‌های کوچین و کوچینا متعلق به شرکت کوچین است. کوچین به منظور استفاده از برند کاله قراردادی را با سولیکو کاله به مدت ۱۵ سال از ۱۱ دی سال ۹۸ تا ۱۰ دی ۱۴۱۳ در قبال ارائه حق الاجاره‌ای به میزان ۳ درصد فروش محصولات با علائم فوق منعقد کرده است. برآورد شرکت در خصوص ظرفیت پس از بهره‌برداری از خط تولید جدید ۲۰۰ تن در روز و حدود ۶۰ هزار تن در سال است.

جایگاه شرکت در صنعت و رقبا

اخباربانک نوشت: میزان فروش شرکت حدود ۱۰۵ تن در روز است که تقریباً ۱۴ درصد از کل فروش روزانه سس در ایران را شامل می‌شود. رقبای اصلی در تولید و فروش سس، شرکت‌های بیژن، دلپذیر، مهرام، بهروز و آسیاب طلایی (دلوسه) هستند.

درج شرکت شرکت معدنکاران نسوز

بنا بر اطلاعیه فرابورس ایران، شرکت معدنکاران نسوز (سهامی عام) با نماد «کانسار» پس از احراز کلیه شرایط پذیرش از تاریخ ۱۴۰۳.۰۷.۰۲ بعنوان سیصد و سی و سومین نماد معاملاتی  (دویست و بیست و سومین شرکت در بازار دوم)، در فهرست نرخ‌های فرابورس ایران، در گروه استخراج سایر معادن درج گردید.

 معرفی شرکت

بر اساس این گزارش و طبق بررسی‌های بورس پرس، شرکت معدنکاران نسوز ۳۱ خرداد سال ۷۶ به منظور تولید انواع سیلیس فراوری شده در بخش ویستان شهرستان خرمدره برای صنایع ریخته‌گری به ثبت رسید و ۱۰ مرداد سال ۷۹ به بهره‌برداری رسید. طبق آخرین پروانه بهره‌برداری ظرفیت تولید کارخانه به ۲۳۰ هزار تن در سال رسیده است.

بورس پرس نوشت: موسسین معدنکاران نسوز طی سال‌های اخیر سهامدار بیش از ۹۹ درصدی شرکت‌های ایران کانسار، معدنی کانسار نسوز رازی، کاویان سیلیس کانسار، کاویان کاران سیلیس آرا، کانسار ترابر جاویدان، پودر‌های خرم صنعت ماندگار و سیلیس آرا بودند. این شرکت‌ها تولید کننده سنگ مکادم، ماسه سیلیسی و بلوک سبک اتوکلاو شده هستند. طی نیمه اول سال ۹۹ سهام این شرکت‌ها به معدنکاران نسوز منتقل شد.

شرکت‌های زیر مجموعه معدنکاران

شرکت‌های زیر مجموعه معدنکاران نسوز شامل ۳ شرکت تولید کننده ماسه سیلیسی جمعاً با ظرفیت عملی ۴۳۳ هزار تن و دو شرکت تولید مکادم با ظرفیت عملی ۹۹۱ هزار تن در سال و یک شرکت ترابری با بیش از ۳۵ دستگاه کامیون است.

میزان سرمایه و ترکیب سهامداران

سرمایه اولیه شرکت با ۴۹۲ نیروی انسانی در بدو تاسیس ۵۰۰ هزار تومان بوده که طی چند مرحله افزایش سرمایه به ۱۴۰ میلیارد تومان رسیده است.

سهامداران عمده کانسار

سهامداران عمده شرکت شامل ۴ خانواده عاقلی، ویسه، مرادی و رستگار هستند که بیش از ۵۵ درصد سهام شرکت متعلق به خانواده عاقلی است. شرکت اکنون برنامه‌ای برای افزایش سرمایه ندارد.  


نبض‌بورس