در این تحلیل، ۵ ارز از بازار را بررسی خواهیم کرد که شرایط فعلی آن‌ها با توجه به سبک تحلیل تکنیکال مناسب است. ما در واچ لیست هر هفته در نوبیتکس به عنوان یک تریدر، فارغ از عناصر بلند مدت به دنبال فرصت‌هایی کوتاه مدت در بازار هستیم. در این زمان با رعایت مدیریت ریسک و سرمایه، می‌توان ارزهایی را که در کوتاه مدت توانایی سوددهی دارند، بررسی کرده و زیر نظر داشت.

در اصل در واچ لیست ما در تلاشیم تا به ایجاد دیدگاهی جامع‌تر و آگاهانه‌تر در معاملات ارزهای دیجیتال کمک کنیم. در ادامه و با بهره‌گیری از پلتفرم تریدینگ ویو (TradingView) به نمودار این ارزها رجوع کرده و با تفسیر عوامل تکنیکالی موجود در آن‌ها، این پروژه‌ها را از دیدگاه قیمت بررسی می‌کنیم.

هر ۵ آلت کوین از این لیست در نوبیتکس لیست شده و بازار معاملاتی خود را دارند. ارزهای این واچ لیست در این هفته از سطوح حمایتی برخوردار بوده و جذابیت تحلیلی بالایی دارند. در این تحلیل به شناسایی سطوحی می‌پردازیم که برای شکار موقعیت‌های معاملاتی، مناسب و مستحکم هستند. با ادامهٔ تحلیل با ما همراه باشید.

ثبت نام سریع در نوبیتکسثبت نام سریع در نوبیتکس

فهرست عناوین

۱. ریپل (XRP/USDT)

یکی از وعده‌های ترامپ این بود که در اولین روز ریاست جمهوری‌اش رییس کمیسیون بورس آمریکا را تغییر می‌دهد. البته تا ریاست جمهوری ترامپ حدود ۲ ماه مانده اما تحت نظر گرفتن ریپل می‌تواند مفید باشد.

در هر صورت ریپل روز قبل به مقاومت ۰.۷۳ دلار برخورد کرد که تا کنون ۴ بار جلوی رشد آن را گرفته است. یک نکته مهم برای ریپل این است که به زیر محدوده ۰.۶۴ دلار نرسد و بتواند این محدوده را به حمایت خود تبدیل کند. در این صورت می‌توان به رشد دوباره ریپل و تارگت‌های بعدی آن اطراف ۰.۸ دلار امیدوار شد.

منتهی اگر سطح ۰.۶۴ دلار از دست برود، ریپل ممکن است دوباره به زیر محدوده ۰.۶ دلار برسد، سودی که در این مدت به دست آورده بود را از دست بدهد و دوباره وارد رنج ۰.۴۶ دلار تا ۰.۶۴ دلار شود. شایان ذکر است که ریپل مدت‌ها در در این رنج در نوسان بود.

نمودار روزانه قیمت ریپلنمودار روزانه قیمت ریپل
نمودار روزانه قیمت ریپل

۲. اتریوم نیم سرویس (ENS/USDT)

اتریوم نیم سرویس چند روز قبل اعلام کرد که به زودی یک شبکه بلاک چینی جدید را راه‌اندازی می‌کند. این شبکه جدید به اسم نیم چین (Namechain) قرار اشت یه راهکار لایه ۲ روی بلاک چین اتریوم باشد. راه‌اندازی یک شبکه جدید می‌تواند فواید زیادی برای اتریوم نیم سرویس داشته باشد و برای مثال مسائل حاکمیتی، نقدینگی، پردازش تراکنش‌ها و استقلال آن را تقویت کند.

اتریوم نیم سرویس مدت‌ها در یه رنج نسبتاً بزرگ از کف ۱۶ دلار تا سقف ۲۲ دلار قرار داشت. این سقف بارها جلوی رشد آن را گرفت ولی همان طور که در نمودار آن مشخص است، وقتی در اردیبهشت از آن عبور کرد؛ توتنست تا محدوده ۳۰ دلار رشد کند.

اصلاح اتریوم نیم سرویس ممکن است تا همان محدوده ۱۶ دلار ادامه داشته باشد و اگه این حمایت از دست نرود، می‌تواند دوباره حرکت صعودی خود را شروع کند.

نمودار قیمت اتریوم نیم سرویسنمودار قیمت اتریوم نیم سرویس
نمودار قیمت اتریوم نیم سرویس

۳. مونرو (XMR/USDT)

مونرو روزهای قبل اعلام کرد که به زودی دامنه جدیدش به اسم xmr. vh راه‌اندازی می‌کند. به خاطر همین با پلتفرم‌های بزرگی مثل Unstoppable Domains و Cake Wallet همکاری می‌کند تا کاربرهای آن بتوانند به راحتی توکن‌های مونرو را ارسال و دریافت کنند.

نکته مهم مونرو این است که از لحاظ تکنیکال اصلاح خود را تقریباً انجام داده‌ است. مونرو روزهای قبل تا محدوده ۱۶۸ دلار رشد کرد و الان هم نزدیکی سطح ۱۴۴ دلار قرار دارد که تا حالا ۳ بار به رشد آن کمک کرده است. اگه این بار هم حمایت ۱۴۴ دلار به مونرو کمک کند، می‌توان به رشد آن تا بالای سطح ۱۶۰ دلار امیدوار بود. بعد از سطح ۱۶۸ دلار، مقاومت‌های مونرو در محدوده ۱۷۴ و ۱۸۷ دلار قرار دارد. علاوه بر این به نظر می‌رسد که یک خط روند صعودی هم می‌تواند به رشد مونرو در روزهای بعد کمک کند.

نمودار قیمت مونرونمودار قیمت مونرو
نمودار قیمت مونرو

۴. کوانت (QNT/USDT)

قیمت کوانت در ماه قبل حدود ۲۰ درصد رشد کرد ولی دوباره کاهش پیدا کرد و به نظر می‌رسد که در فاز انباشت قرار دارد. یک نکته مهم برای کوانت این است که به زیر محدوده ۵۵ دلار رسیده و موقعیتش بالای سطح ۵۰ دلار را حفظ کند.

اگر این اتفاق بیفتد، کوانت می‌تواند در ادامه تلاش کند که خود را به سطح ۷۰ و ۸۰ دلار برساند. بعد از آن هم تارگت‌های کوانت در سطح ۱۰۲ و ۱۲۰ دلار قرار دارد.

نمودار قیمت کوانتنمودار قیمت کوانت
نمودار قیمت کوانت

۵. آوالانچ (AVAX/USDT)

آوالانچ (AVAX) اخیراً از مقاومت مهم ۳۰ دلار عبور کرده و میانگین متحرک نمایی ۲۰۰ روز خود را هم پشت سر گذاشته است. هولدرهای این توکن هم امیدوارن که موقعیت آن در نزدیکی محدوده ۳۰ دلار حفظ شود.

به نظر می‌رسد همین مسائل هم به رشد اوپن اینترست آوالانچ کمک کرده و این شاخص در روز قبل بیشتر از ۱۰ درصد رشد کرده است. اکثر معاملات آن هم لانگ یا خرید بوده‌ است.

اوپن اینترست آوالانچاوپن اینترست آوالانچ
اوپن اینترست آوالانچ

اگر آوالانچ بتواند به طور کامل از مقاومت ۳۲ دلار عبور کند و کندل روزانه خود را بالای این محدوده ببندد، احتمال اینکه به محدوده ۴۰ دلار یا حتی ۴۲ دلار برسد، تقویت می‌شود. منتهی هم آوالانچ و هم بقیه ارزهای دیجیتال نیاز دارند که احساسات صعودی بازار حفظ شود و مخصوصا بیت کوین با اصلاح زیادی روبه‌رو نشود.

نمودار قیمت آوالانچنمودار قیمت آوالانچ
نمودار قیمت آوالانچ

خرید اعتباری در نوبیتکسخرید اعتباری در نوبیتکس




نوبیتکس